Cautare

927 de rezultate pentru "vectra imobiliare" (2.84 secunde)
La mai bine de doi ani de la blocarea pietei imobiliare, craiovenii care viseaza la propria locuinta isi pot cumpara una la preturi pornind de la 21.000 - 22.000 de euro.
Romania si Ungaria sunt singurele piete imobiliare din Europa de Est neatractive pentru investitori, din cauza activelor supraevaluate, lipsa tranzactiilor aratand necesitatea scaderii in continuare a preturilor proprietatilor, potrivit unui studiu realizat de compania DTZ la nivel mondial.
Potrivit presedintelui Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare (ARAI), Cristian Clenciu, craiovenii se grabesc sa isi gaseasca o locuinta din doua motive. ... "Exista o presiune asupra pietei imobiliare"
Intr-adevar, pe 18 noiembrie 2010, AGA de la CM i-a imputernicit pe administratorul unic Dan Voiculescu si conducerea executiva a societatii sa efectueze pe o perioada de un an "investitii imobiliare, investitii pe piata de capital si dotari ale societatii in valoare totala de maximum 1,3 milioane de lei".
Tiriac vrea sa faca un zgarie-nori in locul turnului de ascensoare Proiectul IFMA Business Center figureaza intre "Proiectele Complexe" ale Tiriac Imobiliare.
Targul tiMOn reuneste cea mai mare parte a ofertei de locuinte din Bucuresti, respectiv 74 de companii imobiliare, 47 de proiecte rezidentiale si peste 6000 de unitati locative noi dar si vechi, de la garsoniere la apartamente cu 4 camere dar si vile si case.
Cel mai recent raport de piata publicat de Analize Imobiliare (platforma lansata si sustinuta de Imobiliare.ro) ilustreaza, pentru marile orase ale tarii, tocmai aceste nuante. ... imobiliare.ro)
Obiectivul Raportului de Piata realizat de ArtmarkHistoricalEstate este sa prezinte situația actuala a cladirilor istorice si artistice (clasate ca monumente istorice sau nu), pentru a genera interesul comunitatii de business asupra acestui segment special al pieței imobiliare.
Si-a folosit personalitatea si numele ca brand central pentru mai tot ce a facut, de la imobiliare la emisiuni TV. ... nascut in New York, cu un tata venit in Germania, pe un pachebot, antreprenor imobiliar, el a muncit din greu si a facut milioane din afaceri imobiliare.
Cele mai avantajoase orase din Romania Cel mai avantajos oras din Romania este Brasov, urmat de Oradea si Cluj-Napoca, potrivit analizei realizate de platforma de imobiliare Storia.ro in colaborare cu agentia de cercetare D&D Research.
Cati bani aveti de recuperat din TVA-ul la imobiliare si cum reusiti sa-i recuperati? ... Sunt cateva cazuri unde proiectele imobiliare au fost mai mari si sunt pe rolul instantelor de judecata cu masuri asiguratorii dispuse pe bunuri.
Cati bani aveti de recuperat din TVA-ul la imobiliare si cum reusiti sa-i recuperati? ... Sunt cateva cazuri unde proiectele imobiliare au fost mai mari si sunt pe rolul instantelor de judecata cu masuri asiguratorii dispuse pe bunuri.
De la afacerile cu parcari, servicii medicale, hoteliere si investitii imobiliare, Udrea si-a tot rotunjit avera. ... Prabusirea pietei imobiliare ajunsese sa ii dea cosmaruri Elenei Udrea, care a fost nevoita sa prelungeasca plata creditului cu un an.
Astazi este data limita la care se pot declara veniturile din tranzactiile imobiliare pentru primul semestru al anului 2008. Obligatia declararii acestor venituri, altele decA¢t cele efectuate prin procedura notariala, a fost introdusa la inceputul acestui an.
Pe langa acestea se vor adauga si penalitatile de intarziere, aplicate de la momentul efectuarii fiecarei tranzactii imobiliare. ... Falimentele sunt in crestere si in randul agentiilor imobiliare, care au intrat in stare de insolventa ca urmare a scaderii numarului de locuinte tranzactionate si a cresterii preturilor in domeniul imobiliar.
Declaratiile acestuia au fost completate de seful PNL Iasi, deputatul Relu Fenechiu, care a sustinut ca Irina Schrotter reprezinta un grup de interese imobiliare. ... Sotul Irinei Schrotter, Zaharia Schrotter, are la randul sau proiecte imobiliare in desfasurare la Iasi.
"Nu este o lege care face referire la o anumita categorie, ci impotriva clientelei politice care se ocupa de tepele imobiliare", a adaugat liderul PC.
Caci incendiul deschide calea oricarei afaceri imobiliare. ... Incendierea este semnul deplinei maturizari a mafiei imobiliare. Cand afacerile, in acest domeniu, au ajuns la folosirea incendiului, se poate spune ca, da, suntem in randul lumii...
Piata investitiilor imobiliare, sub toate formele de finantare existente, va avea in continuare o crestere semnificativa, intrucit exista proiecte noi, in special rezidentiale, care au fost incepute in anii anteriori.
Tranzactiile imobiliare au intrat in declin de aproximativ doua luni deoarece aproape nimeni nu mai vrea sa-si vanda apartamentul proprietate personala.
google-analytics.com